Lees hier de testimonials over Lotus Heart in Zeist

Benieuwd naar wat uw voorgangers zeggen over Lotus Heart?

Hier leest u een paar van de klantervaringen.

Contact

Ik ben op zoek gegaan naar mijn eigen waarheid

“Wie zijn mijn ouders, wat voor rol hebben deze, waar kom ik vandaan en uiteindelijk waar gaan we heen. Al deze vragen zetten je op een bepaald pad en richting om verder te komen in het leven. Op dit pad ben ik Vera Bosch tegengekomen. Zij heeft een belangrijke rol in mijn ontwikkeling gespeeld (en nog steeds). Als zeer wijze vrouw heeft ze mij gefascineerd met haar interessante spirituele theorieën en praktijk. In het begin heb ik ook gebruik gemaakt van diverse technieken die zij toepast, zoals Heart & Soul Healing. Normaliter vind ik dit soort praktijken wat vaag en moeilijk omdat het allemaal niet fysiek is en je eigenlijk een soort innerlijke reis maakt. In mijn persoonlijke innerlijke reis heb ik door haar kwaliteiten meer inzicht gekregen over mijn eigen ontwikkeling en punten waar bij mij de groei ligt. Wat ik opmerkelijk aan Vera vindt is dat haar intuïtief vermogen erg sterk is en dat gecombineerd met een gezond verstand en haar spirituele achtergrond, maakt haar meer dan een kundig en fijn persoon om mee samen te werken. Dit zowel in ontwikkeling voor je eigen spirituele groei, maar ook om gewoon een goed gesprek aan te gaan over werkelijke belangen in het leven en te filosoferen over de waarheden die we in dit leven tegenkomen. Vanuit vele geloofsovertuigingen geldt namelijk; ´Zoek de Waarheid en je zult vrij zijn´. Volgens mij is dit het doel van de gehele mensheid. Met Vera als coach of begeleider weet zij jouw de juiste richting op te sturen naar deze waarheid.”

Jeffrey (42 jaar) - over Heart & Soul Healing

Normaal kan ik niet zo makkelijk ontspannen

“Ook blijven vaak mijn gedachten actief. Ik heb gemerkt dat ik heel rustig werd en dat ik ontroert raakte. Ik voelde me zo thuiskomen. Ik vertrouwde je heel snel omdat het zo liefdevol was en in een veilige ruimte. Wat ik heb gemerkt is dat ik ben veel beter voor mijzelf gaan zorgen omdat ik nu echt voelde wat ik nodig heb. Het is als een oase deze behandeling te ontvangen, even helemaal weg uit mijn drukke leven. Echt fijn…”

Karin (45 jaar) - Balans behandeling

Het was een grote opluchting om weer mijn harte ruimte te ervaren

“Eindelijk voelde ik weer de verbinding en ook met de mensen om mij heen. De druk was weg. De tijd stond stil in mijn hoofd; Ging als een liefdesenergie door mijn hart; Gaf mij een ongekende oerkracht in m’n bewustzijn; En in m’n zelfvertrouwen!! Wat een mooi geschenk op de drempel van het leven. Iedereen zou moeten leven met de boodschap dat de dood je spoedig komt halen. Met een hart dat zich werkelijk opent en kwetsbaar durft te zijn. Mijn hart wilde haar ballast los laten. Daardoor kun je niet anders dan waarachtig zijn. En met een oogopslag heb je mij gezien. Wat ben ik blij met deze ervaring. Dank je wel.”

Anna (62 jaar) - Hart en Ziel behandeling

Ik voel zulke subtiele veranderingen in mijn lichaam en mijn geest

“Ben zoveel meer aanwezig bij wat is als het ware en mag het afscheid nu echt voelen tussen mij en mijn partner. Jouw wijsheid en liefde waren een licht waardoor ik het duister in mijn hart kon omarmen en echt kon vergeven. Nu ben ik weer terug bij mijzelf, kan weer plannen maken en mijn leven een nieuwe richting geven. Ik denk dat ik zonder de sessies wel jaren had gedaan over het rouwproces. Heel bijzonder.”

Linde (38 jaar) - Hart en Ziel behandeling

Door de gesprekken en behandelingen kreeg ik veel zicht op de angel

“De angel van diverse, zich herhalende situaties waar ik mee worstelde. Ik heb veel angst los kunnen laten en ben nog weer dichter bij mezelf gekomen. Ik heb daardoor essentiële keuzes kunnen maken voor mezelf, mijn kinderen en mijn werk. Ik kan nu ook beter de mening van een ander naast me neer leggen. Ik ervaar meer liefde in mijn leven, vooral voor mezelf! In een paar maanden tijd heb ik veel meer rust in mijn lijf en leven gekregen. Zo fijn. Dank je wel Vera.”

Marianne (38 jaar) - Bewustwordings behandeling

Het traject was even een tijd van bezinning inlassen in mijn leven

“Dat bewust naar binnen gaan, dat was een echte weldaad voor mij. Niet om alleen maar met mijn moeilijkheden bezig te zijn maar die stilte elke keer weer te ervaren. Ik merkte dat ik steeds dieper de rust en vrede in mijzelf vond. Loskomen uit alles wat mij zo bezig hield was een verademing zodat ik heel andere beslissingen ben gaan nemen en nu vooral tijd durf te nemen, elke dag, om naar binnen te gaan.”

Peter (45 jaar) - Bewustwordings behandeling

Door het vergevingsproces heb ik mijn ex-partner maar bovenal mijzelf kunnen vergeven

“Het was een bevrijding om mijn zelfverwijt los te kunnen laten. Ik heb heel lang gewild dat hij mij vergaf voor alles wat er gebeurd was. Nu kwam ik erachter dat het eigenlijk draaide om zelf- vergeving. In plaats van het vergeven worden door de ander, kwam ik bij mijzelf. Ik heb zoveel spijt kunnen loslaten en mijzelf met zoveel liefde kunnen omarmen. Dat was een hele ommekeer.”

Mieke (45 jaar) - Vergevings behadeling

Kon eindelijk voelen dat ik blij kan zijn met wat ik doe

“Dat het goed is zoals het nu is. De stilte gaf me een diepte te zien waarin alles een betekenis kreeg die ik daarvoor niet zag. Wat een groot verschil, ik hoef nu niet te wachten op anderen, mijn ouders, op mensen of op wie of wat dan ook. Ik weet nu dat er een zijn is in mij wat is. Dat als maar beter is verdwenen. Ik vertrouw nu dat alles op het juiste moment gebeurd. Ik ben er eigenlijk stil van.”

Petra (35 jaar) - Healing behandeling

Na de Balans behandeling voelde ik mijzelf heel erg gegrond

“Ik ervoer nu echt mijn lichaam alsof ik een retraite week gedaan had. Zo diep ontspannen en aanwezig in mijzelf. Door meerdere consulten te ervaren, verdiepte dit gevoel. Hierdoor voel ik dat ik steeds beter bij mijzelf kan blijven en daardoor ook aan anderen te kennen geven wat ik nodig heb of voel. Ik heb mijzelf leren kennen als een geheel en niet alleen maar als een hoofd. Ik ben dan ook super blij dat ik mijzelf de gelegenheid heb gegeven dit te ervaren.”

Paul (32 jaar) - Balans behandeling

Vaak zit ik veel ‘in mijn hoofd’

“Door over-analyseren, doordenken en (mijzelf) beoordelen raak ik dan het contact met mijzelf (mijn lichaam, mijn gevoel) kwijt en ervaar ik steeds meer stress en steeds minder tevredenheid. Alles lijkt dan een kwestie van moeten. Dankzij de behandelingen van Vera via Skype heb ik vanuit diepe ontspanning en aarding, in mijzelf een helder beeld van ‘leven in vrijheid’ kunnen oproepen. Zij begeleidde mij in een aantal sessies naar een bevrijdend gevoel waardoor ik meer uit mijn hart en in het nu leef. Nog geregeld roep ik dat specifieke beeld en het bijbehorende gevoel op als ik te veel spanning ervaar. Het consult bij Vera was een bijzondere ervaring die mij een groot stuk verder heeft gebracht op mijn weg naar een gelukkiger en dankbaarder leven.”

Maarten (54 jaar) - over Balans Behandeling

Heeft u vragen voor Lotus Heart uit Zeist? Neem vrijblijvend contact op.

Neem hier contact op