I asked

‘Why I received only This?’

A voice replied

‘Only This will lead you to That’ 

Rumi                   

Over je lifecoach en healer uit Zeist

Contact

Van jongs af aan heb ik een sterk verlangen gehad naar verdieping en verbinding. Het mentale veld conform de maatschappelijke westerse norm waarin ik opgroeide zonder spiritualiteit liet al gauw in mijn twintiger jaren haar pijnlijke leegte zien. Dit bracht in mij een sterke rebellie teweeg en daarna een diepe crisis. Niet in verbinding met mijzelf, niet in verbinding met de diepere grond van het leven, bracht een enorm diep transformatieproces op gang.

 

Bewustwording van wie ik als mens in essentie ben en bewustwording van de hoog sensitiviteit die ik in mij draag, wakkerde ook in mij een diepe spirituele zoektocht aan. Het verlangen om werkelijk lief te hebben, te vergeven en te helen liet mij een weg bewandelen in het Boeddhisme en het Innerlijke Christendom. Deze weg bewandel ik nog steeds, elke dag weer.

 

Een weg waarin ik de Eenheid zoek, verlang en ervaren wil.

De waargenomen tegenstellingen in mij wil overbruggen en de stem binnenin volgen wil: “Kom! Laten wij verder gaan."

Een steeds doorgaande ontwikkeling en leerweg.

Mijn achtergrond

Na enkele jaren psychologie te hebben gestudeerd, heb ik de opleiding tot holistisch massagetherapeut gevolgd. Tijdens deze opleiding ben ik steeds meer de taal van het lichaam gaan begrijpen en ben het voelen in mij diep gaan waarderen.

 

Ook begon ik het holistische mensbeeld te ervaren in mijzelf en hoe wij allen verbonden zijn. Beperkende aannames werden transparanter in mij  en het veld van Eenheid ervaarbaar.

 

Het mentale veld van afscheiding en oordeel liet ik steeds meer los en ik kwam daardoor in contact met de ervaring van Essentie en dragend voelen.

 

Vanuit deze verbinding ben ik mensen gaan begeleiden om ook te gaan luisteren naar de taal van hun lichaam en hun ziel en hetgeen zij voelen serieus te nemen.

 

Door mijn eigen verlangen naar transformatie en essentie heb ik verschillende methoden geleerd om mijn helingswerk te verdiepen en anderen werkelijk te kunnen begeleiden naar hun eigen waarheid.

In 2007 kwam ik in aanraking met EMF Balancing Technique van Peggy Phoenix Dubro en in 2009 met Heart & Soul Healing van Ken Page. In 2012 heb ik Holoenergetische Heling van Laskow als helingsmethode geleerd. Na intensief met deze 3 methoden te hebben gewerkt, heb ik mij geschoold in Het Intuïtieve Opstellingswerk van Hielke Bonnema en heb ik de opleiding tot Healer, Reader & Coach in het Elohim Centre gevolgd. Daarnaast heb ik mij geschoold in Quantum Healing, Sound Healing en NLP-technieken.

 

In de jaren heb ik een voelend waarnemen ontwikkeld en ben ik mij bewust geworden van de Innerlijke Bron. Het Gods element in mij en boven mij. Ik leef met het Nieuwe Tijds Bewustzijn en mag vanuit mijn intuïtie zuiver inzicht krijgen in de processen die zich af kunnen spelen in een mensenleven. Daarnaast ben ik mij bewust van en werk ik met hogere, transformerende energieën en wezens die universeel, onvoorwaardelijk lief hebben. Hierdoor versnellen transformatieprocessen. De stilte en de zuiverheid van hoger frequente velden ruimen namelijk sneller de ervaren belasting op en helpen de ziel haar reis lichter te volbrengen.

Vind met behulp van Lotus Heart in Zeist de antwoorden op je levensvragen. Maak nu een afspraak.

Neem hier contact op