voor
Verandering
en Verbinding
voor
Leven
uit het Hart

Methoden voor Healing en Bewustwording

Ervaar jouw kracht, essentie en heelheid

In een veilige en rustige ruimte ondersteun ik je in het vinden van jouw antwoorden, jouw weg naar binnen.

Ik houd zogenoemd een helende ruimte vast waarin jij je verhaal kan doen, in contact kan komen met jezelf en voelen wat je nodig hebt.

In het helings- en bewustwordingsproces werk ik met de volgende methoden voor Healing en Bewustwording:

EMF Balancing Techniek

Een subtiele maar krachtige methode om je energieveld te balanceren. Je wordt bekrachtigd om je verbinding met Aarde en Hemel te ervaren en weer thuis te komen en werkelijk aanwezig te zijn in je lichaam.

Holoenergetische Heling

Door specifieke vragen wordt jij je bewust waar jouw probleem vandaan komt, wat jouw probleem vasthoudt en kom je tot een transformatie zodat je het probleem los kan laten. Jouw probleem of blokkade wordt in deze methode gezien en erkend en geheeld met liefde en vergeving.

Heart & Soul Healing

Een diepgaande methode om eeuwenoude overtuigingen, projecties, energetische koorden te zuiveren. Na deze behandeling kan jij meer eigenwaarde en liefde in elke cel van je lichaam toelaten en ervaar je een wezenlijke verandering.

Healing

Tijdens een healing kom jij in contact met een dieper bewustzijnsniveau in jezelf. Dit veld van eenheid en verbinding draagt haar eigen intelligentie en zal jouw innerlijke heelheid activeren en bekrachtigen. Veel blokkades kunnen zich oplossen zoals gepast in jouw groei proces. Vanuit de verbinding met de Lichtwereld en de Bron ben ik mij bewust van de healingkwaliteiten en hoe ik een kanaal kan zijn voor deze helende en transformerende energieën.

Wat kost een Behandeling?

Uurtarief Particulieren: € 75,- (incl. btw)*
Uurtarief Zakelijk: € 80,- (exclusief btw)

*Studenten en mensen met een klein inkomen kunnen als nodig reductie ontvangen.    

Gun Jezelf een Consult bij Lotus Heart

Eén behandeling kan al heel veel voor je betekenen. Want ik werk met die methode die bij jou het beste werkt. Met een Tevredenheids-Garantie die ik al mijn cliënten bied.

Zet de Eerste Stap en neem Contact op.