voor
Verandering
en Verbinding
voor
Leven
uit het Hart

Visie Lotus Heart

“Alles is in jou… Niets is buiten jou.” 

“Alles is in jou… Niets is buiten jou” is de basis in al het helingswerk wat ik begeleid. Alles wat je ervaart binnenin en om je heen is een reflectie van wat resoneert met wat er bij jou binnenin herinnerd wordt. Door vrede te sluiten met wat is, verander jij en breng jij jezelf terug in heelheid, verbinding en liefde. De heelheid die onder de herinnering ligt. De consulten van Lotus Heart helpen jou in dit proces.

“Jouw innerlijk weet zich geliefd en verbonden.”

Jouw innerlijk heeft van nature gevoelens van liefde, compassie en vrede. Ook weet jouw innerlijk de weg naar jouw Werkelijke Thuis, de Bron, het Al dat is. Heel gewoon en natuurlijk. De weg naar binnen is dus van groot belang. En niet alleen voor jezelf maar ook omdat je leeft in verbondenheid met alles en iedereen. Deze tijd, waar zoveel spirituele kansen zijn om te groeien en te leren, vraagt om bezieling, verinnerlijking en verbinding. Jouw weg naar binnen met jouw hart als middelpunt. Je eigen kern mogen herinneren en te ervaren “I am loved and I love…” dat is een thuiskomen. In mijn praktijk Lotus Heart begeleid ik jou op jouw weg naar binnen.

“Jouw ontwikkeling heeft zijn eigen tijd.”

Je bent nu aangekomen op dit punt in je leven en voelt een verlangen om iets in jou te transformeren, te helen. Jij bepaalt altijd zelf het tempo en welke stappen je wilt zetten. Jij hebt namelijk jouw unieke manier van ontdekken en inzichten. Ik help je en ondersteun je in dit proces van ontvouwen en ontdekken, leer je praktische oefeningen en geef je alle ruimte die je nodig hebt voor jouw proces. Want jij hebt zelf de kracht, de wijsheid en de heelheid in je. Jouw onafhankelijkheid en vrijheid is voor mij een voorwaarde. Ik wil ook dat je echt tevreden bent met jouw consult of traject. Daarom werk ik met een tevredenheidsgarantie. Niet goed, geld terug. Want ik wil dat jij in jouw kracht komt, jouw innerlijke verbinding ten volle ervaart en vertrouwt op het leven wat voor je ligt.

“Liefde, Vrede, Geluk als diepste verlangens.”

Liefde, vrede en geluk zijn onze diepste verlangens en vaak niet altijd aanwezig aan de oppervlakte van ons bestaan. Maar laten we ons ontdoen van de ballast en ons hart openen voor ons innerlijk. Neem de ruimte om je “ik” te laten varen en de leegte en openheid in jezelf weer te ervaren. Want achter je gedachten, gevoelens en je lichaam is jouw innerlijke essentie. De stilte en de ruimte die je nodig hebt om dat contact te ervaren, geef ik jou in een consult.

“Een Lotusbloem die wil bloeien.”

In ons hart dragen wij een lichtvonk, ons diepste wezen. Deze lichtvonk is een deel van de Eeuwige bron, van Al dat Is. En zo zijn wij altijd verbonden met de Bron of we dat bewust ervaren of niet. In de Oosterse Wijsheidstraditie wordt deze vonk vaak “de Lotus in het Hart” genoemd. Het ervaren van eenheid, verbinding en zingeving komt door het verbinden met deze lichtende innerlijke leiding. In het Wijsheidsboek Upanishad staat: “The little space within the heart is as great as the universe.”. Wat een dankbaarheid in je als je dit ervaart. Graag wil ik jou ondersteunen in deze ontwikkeling naar binnen om jouw hartebloem te laten bloeien.

Gun Jezelf een Consult bij Lotus Heart

Eén behandeling kan al heel veel voor je betekenen. Want ik werk met die methode die bij jou het beste werkt. Met een Tevredenheids-Garantie die ik al mijn cliënten bied.

Zet de Eerste Stap en neem Contact op.