Mijn Verlangen naar Heelwording en Verbinding

Van jongs af aan heb ik altijd een sterk verlangen gehad naar verdieping en verbinding. Mijn leven met de gave van hoogsensitiviteit, die ik had meegenomen, was een grote uitdaging omdat ik veel ervaringen destijds geen plek kon geven. Maar door een grote portie levenservaring en met mijn hoogsensitiviteit en heldervoelendheid kan ik jou nu werkelijk aanvoelen en begrijpen en daarom goed begeleiden.

Diepe levensvragen, allerlei gevoelens en ervaringen wezen mij een weg naar binnen die maakt dat ik nu anderen kan helpen hun pad naar heelwording (weer) te ervaren, aan te gaan en te ontwikkelen.

Mijn Achtergrond

Na enkele jaren psychologie te hebben gestudeerd, heb ik de opleiding tot holistisch massage therapeut gevolgd. Tijdens deze opleiding ben ik steeds meer de taal van mijn lichaam en mijn gevoelens gaan begrijpen. Ook begon ik het holistisch mensbeeld te ervaren in mijzelf en hoe wij allen verbonden zijn met alles en iedereen.

Ik kon steeds meer het mentale veld loslaten van afscheiding, oordeel en afgeslotenheid en kwam in contact met de dieperliggende ervaring van essentie en gevoel. Vanuit deze verbinding ben ik mensen gaan begeleiden in het ervaren van de taal van hun lichaam en gevoelens.

Door mijn verlangen naar essentie, waarheid en heling heb ik mijn werk willen verdiepen door verschillende healings methoden te leren.

In 2007 kwam ik in aanraking met EMF Balancing Technique en in 2009 met Heart & Soul Healing. Deze beide methoden zijn zo bijzonder omdat ze precies de kern raken.

In 2012 heb ik Holoenergetische Heling geleerd in Auroville. Deze drie methoden zijn mij nu zeer vertrouwd waarmee ik jou kan helpen zelfs voorbij de techniek.

Vanuit de verbinding met de Lichtwereld en de Bron geef ik naast het werken met de voorgenoemde methoden ook healings. Ik ben mij bewust van mijn healingkwaliteiten en hoe ik een kanaal kan zijn voor helende en transformerende energieën. De stilte en de zuiverheid die zich mag manifesteren heeft voor veel mensen voor veranderingen gezorgd.

Innerlijke Zoektocht

De vraag wat Licht is, hoe het werkt in ons en in de wereld heeft mij altijd beziggehouden. Hierdoor ben ik in contact gekomen met verschillende wijsheidstradities. Ik realiseer me dat onze verbinding met de Bron begint in ons hart en dat het daarom zo belangrijk is deze innerlijke hartsverbinding te ervaren, te voeden en te laten groeien. Het openen van het hart niet een eenmalige ervaring is maar een continue proces. Elke dag, elk moment weer.

Mijn praktijk heet Lotus Heart. Dit verwijst naar onze innerlijke kern die wij meedragen als een lotusknop. Onze opdracht deze Lotusbloem te laten bloeien in onze wereld.

Vera