voor
Verandering
en Verbinding
voor
Leven
uit het Hart

Holoenergetische Heling – Werken met de Energie van Heelheid

Een bijzondere methode, ontwikkelt door dr Laskow

Holoenergetische Heling geeft ieder die hem ontvangt een werkelijk “aha” belevenis en een diepgaand gevoel van heling, een transformatie van je bewustzijn. Je kan weer liefde, dankbaarheid en vrede in je geopende hart ervaren.

De verschillende stappen in de sessie

De eerste stap

Tijdens de eerste stap verdiep jij je in het symptoom of de kwaliteit die je wilt veranderen. Ook vraag je je af waarom je NU wilt veranderen. Wat het symptoom je geeft of waar het je juist vanaf houdt. Deze stap vraagt ook om een diepe ontspanning zodat je je bewust kan worden van je lichaam en wat je voelt of ervaart als je je verbindt met wat jij wilt veranderen.

De tweede stap

Hier voel je het probleem dieper aan. Je gaat het probleem als het ware in en komt zo tot de positieve levenskwaliteit of boodschap die het eigenlijk wil communiceren. Deze positieve kwaliteit transformeer je in een symbool. Dit symbool wordt jouw helingsbeeld.

De derde stap

Tijdens deze stap laat je de pijnlijke gevoelens van het probleem los en de beperkende energiepatronen die daarmee samenhangen. De energie die nu vrij komt kan gebruikt worden voor zelf healing en innerlijke groei. Door vergeving toe te laten laat je de energie los die je vasthoudt in het blijven oordelen of beschuldigen.

De vierde stap

De ruimte in jou, die is gekomen doordat je hebt losgelaten, wordt nu gevuld door jouw gevoelens van heelheid en liefde. Je komt tot een acceptatie en integratie van wat geweest is en je kan nu zielsvoedende gevoelens van veiligheid, liefde, verbinding en heelheid bewust ervaren en toelaten.

Verbinding, heelheid en liefde

In de sessie laat je dit gevoel van heelheid toe en lost het gevoel van afgescheiden zijn op. Het gevoel afgescheiden te zijn geeft ons namelijk stress, een gevoel van lijden en disharmonie. In het helingsproces krijg je stap voor stap je inzicht in je beperkende patronen en vervang je deze door gevoelens van verbinding, heelheid en liefde.

Holoenergetische Heling geeft inzicht

Bijvoorbeeld in het hoe en het waarom van een bepaalde klacht, symptoom of situatie. De klacht of het symptoom ontvangt zo erkenning, acceptatie en dankbaarheid. Een verschuiving kan in jou plaatsvinden. We laten los, vergeven, helen en openen ons opnieuw vanuit een vrij en heel perspectief.

Wat kost een Holoenergetische Behandeling?

Uurtarief Particulieren: € 75,- (incl. btw)*
Uurtarief Zakelijk: € 80,- (exclusief btw)

*Studenten en mensen met een klein inkomen kunnen als nodig reductie ontvangen.

Voor meer informatie over deze methode
kan je ook kijken op de site van dr Laskow.

 

Gun Jezelf een Consult bij Lotus Heart

Eén behandeling kan al heel veel voor je betekenen. Want ik werk met die methode die bij jou het beste werkt. Met een Tevredenheids-Garantie die ik al mijn cliënten bied.

Zet de Eerste Stap en neem Contact op.