voor
Verandering
en Verbinding
voor
Leven
uit het Hart

Healing – Werken met Licht en Stilte

De Stilte Omarmen

Tijdens een behandeling kom je in contact met een dieper bewustzijnsniveau. Je komt in contact met het veld van stilte en waardoor loslaten en ontspannen tot stand komt. Tijdens een healing ervaar je hoe het is deze innerlijke werkelijkheid te leren kennen en te aanvaarden. Een ruimte opent zich in jou en jouw innerlijke kern kan zich kenbaar maken. Jij komt in resonantie met het universele veld van liefde.

Wanneer jouw lichaam en bewustzijn mee gaan resoneren in dit veld kunnen in alle gebieden van je leven positieve wijzigingen optreden.

Waarom een healing?

Doorgaans staan wij niet in contact met onze innerlijke kern. In ons dagelijks leven worden wij sterk in de zintuiglijke wereld getrokken. Tijdens een behandeling kom je wel in contact met het gebied van stilte. Je ervaart dat er meer is dan alleen de zintuigelijke uiterlijke wereld. In deze stilte ervaar jij een verbondenheid en volheid. Niet een worden maar een zijn. Dat geeft een blijdschap en vrede. Je kan je innerlijke stem weer horen.

Jouw innerlijke ruimte ervaren

Wanneer je deze innerlijke ruimte in jezelf ervaart heeft dat ook een positieve invloed op je uiterlijke leven. Vertrouwen, harmonie, acceptatie, vergeving en compassie stromen van binnen naar buiten en dragen jouw leven in een nieuw bewustzijnsniveau. Je ervaart richting en zingeving. Zo vindt tijdens een healing een transformatie plaats vanuit de diepte in jezelf.

Voor wie?

Een healing is geschikt voor iedereen die zijn blokkades wil loslaten en diepe stilte wil ervaren.

Een healing kan ondersteunen in het loslaten van negatieve patronen en trauma’s.

Een healing geeft je diepe ontspanning, ontlading en nieuwe kracht en ondersteunt je in het maken van nieuwe stappen.

Hoe lang duurt de sessie?

De healing duurt meestal een uur.

Wat kost een Healing?

Uurtarief Particulieren: € 75,- (incl. btw)*
Uurtarief Zakelijk: € 80,- (exclusief btw)

*Studenten en mensen met een klein inkomen kunnen als nodig reductie ontvangen.

Gun Jezelf een Consult bij Lotus Heart

Eén behandeling kan al heel veel voor je betekenen. Want ik werk met die methode die bij jou het beste werkt. Met een Tevredenheids-Garantie die ik al mijn cliënten bied.

Zet de Eerste Stap en neem Contact op.