voor
Verandering
en Verbinding
voor
Leven
uit het Hart

Heart & Soul Healing – Werken met je Innerlijke Wijsheid

Vele lagen worden aangeraakt

Heart & Soul Healing is een zeer krachtige methode en een interactieve sessie waarin jij je antwoorden ontvangt. Je verkrijgt diep inzicht in jouw spirituele, mentale, emotionele en fysieke leven. Heart & Soul Healing raakt vele lagen in ons aan.

Een veel omvattende heling. Je maakt verbinding met je ziel en ervaart een verhoging van je vibratie sleutel. Aan het einde van de sessie is er een werkelijke basis voor het ervaren van onvoorwaardelijke liefde voor het zelf.

Hoe verloopt de sessie?

In het begin van de sessie gaan we het collectieve bewustzijn (primaire energie genoemd) ontdekken wat jij in evenwicht aan het brengen bent. Wanneer je inzicht hebt gekregen in wat deze primaire energie is, dan kan je deze loslaten. Dit inzicht verandert jouw vibratie en daarom zal je deze energie niet elke keer weer onbewust in je leven aan trekken.

Op een bepaald punt in jouw leven, of een vorig leven, raakte je verbonden met de energie van een collectief bewustzijn. Deze verbinding wordt vaak gemaakt door een belofte die je gedaan hebt, zoals: “Ik ga iets aan oorlog doen” of  “Ik ga iets aan verdriet doen” of  “Ik zal onrecht  bestrijden”. Wanneer je ontdekt wat deze beloften zijn, dan zul je inzien dat jij geen slachtfoffer bent maar een situatie toelaat om in balans te brengen. Door het begrijpen van jouw rol op zowel spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek niveau zie je jouw unieke rol in het geheel. Je ontvangt zo inzicht in jouw levensweg en dit haalt je uit het slachtoffergevoel.

In een Heart & Soul Healing sessie gaan we, naast het begrijpen van het collectieve bewustzijn waarvan je had afgesproken om het in balans te brengen, ook alle delen van jou vinden die niet in het hier en nu zijn. Trauma’s hebben vaak als gevolg dat we een deel van ons zelf afsplitsen. Er zijn dan gevoelens en gedachten die niet geïntegreerd zijn in het hier en nu. Door deze delen terug te brengen in jezelf, ervaar je een verdere heelwording.

Een ander deel van de sessie is het loslaten van energetische koorden met mensen en situaties die niet gebaseerd zijn op vrijheid en liefde. Verder kijken we naar welke onderbewuste progamma’s  actief zijn die jou belemmeren in je levensvreugde en vervulling. Onderbewuste programma’s kunnen bijvoorbeeld zijn: “het is niet veilig om lief te hebben of om geliefd te zijn”, “het is gevaarlijk me uit te spreken of te zijn wie ik ben” etc.

Er zijn eigenlijk drie voorname onbewuste overtuigingen in ons:

“Het is niet veilig om lief te hebben”

“Het is niet veilig om in mijn kracht te staan”

“Het is niet veilig om te zijn wie ik ben”

Door al het voorgaande werk dat tijdens de behandeling gedaan is zoals het loslaten van de Primaire energie, het thuisbrengen van al onze aspecten en het loslaten van alle energetische verbindingen, kan je nu deze onderbewuste progamma’s loslaten.

Het resultaat van een behandeling

Aan het einde van deze sessie laat je je oorspronkelijke ziele frequentie weer toe, ontdaan van alle belasting. Nu kun je het Hier en Nu op een volkomen andere manier gaan ervaren. Jouw werkelijkheid en jouw vibratie is verandert om zo bekrachtigt  door te gaan op jouw ziele pad.

Voor wie?

  Ervaar jij dat je wil groeien in onvoorwaardelijke liefde?
  Merk je dat je wordt uitgedaagd te groeien in onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en onvoorwaardelijke compassie voor anderen?
 Ben je je bewust dat je situaties en mensen aantrekt die jouw “issues” reflecteren?
  Heb je je de afgelopen weken bijvoorbeeld boos, geraakt, angstig, zorgelijk, hopeloos of verdrietig gevoelt en je vraag je je af wat deze situatie jou laat zien?
 Ervaar je dat wat je niet opgelost heb in jezelf, je steeds weer aantrekt en zou je een andere keuze willen kunnen maken?

Herken je je in deze vragen?

Dan is Heart & Soul Healing een krachtige methode om jouw blokkades te transformeren.

Wat kost een Hart & Soul Healing?

Uurtarief Particulieren: € 75,- (incl. btw)*
Uurtarief Zakelijk: € 80,- (exclusief btw)

*Studenten en mensen met een klein inkomen kunnen als nodig reductie ontvangen.

Voor meer informatie kun je kijken op de site van Ken Page, de ontwikkelaar van deze diepgaande helings methode.

Gun Jezelf een Consult bij Lotus Heart

Eén behandeling kan al heel veel voor je betekenen. Want ik werk met die methode die bij jou het beste werkt. Met een Tevredenheids-Garantie die ik al mijn cliënten bied.

Zet de Eerste Stap en neem Contact op.